Defensieverzekering Officier / Militair

Pakket Officier / Pakket militair, speciale beroepsgroep, speciale voorwaarden

Speciaal voor beroepsmilitairen heeft Prinsenland Adviseurs het Pakket Officier / Pakket Militair ontwikkeld. Het Pakket - dé defensiepolis - bestaat uit een viertal basisverzekeringen. Uiteraard kan het Pakket worden uitgebreid met bijvoorbeeld een auto-, rechtsbijstand, brommer- of opstalverzekering. 

-->   Inboedelverzekering militair
Normaal gesproken dekt een inboedelverzekering alleen de inboedel die u op uw huisadres heeft staan. De inboedelverzekering in het Pakket Officier dekt heel wat meer dan dat. U heeft naast spullen op uw privé-adres ook privé spullen en militaire uitrustingsstukken op bijvoorbeeld uw legeringkamer op de kazerne en / of schip. Schade of diefstal vergoedt Defensie niet. 

  • Thuis + legeringskamer kazerne & schip
  • Privé-eigendommen en PGU
  • Excellent plus dekking (all risks)
Download hier de verzekeringskaart Inboedelverzekering Defensie


-->   Doorlopende reisverzekering - meest uitgebreide militaire reisverzekering
Met deze verzekering kunt u het gehele jaar onbezorgd op reis gaan. Ook vooraf geboekte trips (met overnachting) binnen Nederland zijn meeverzekerd. Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering is financieel voordeliger dan het iedere keer opnieuw afsluiten van een losse reisverzekering. Bovendien heeft u de keuzemogelijkheid om avontuurlijke sporten zoals bergbeklimmen,  parachutespringen en duiken mee te verzekeren. Repatriëring is tot in de tweede graad meeverzekerd, belangrijk als u op uitzending bent! Dienstreizen en oefeningen in het buitenland kunt u optioneel ook meeverzekeren onder de reisverzekering. Hieronder een overzicht van de verschillende opties en mogelijkheden van deze verzekering:

 * Keuzeopties reisverzekering zijn niet standaard meeverzekerd 
 

Wat is een ‘’Marineclausule’’?
Een Marineclausule is een aanvullende dekking op de annuleringsverzekering. In een aantal specifieke gevallen kunt u een schadeclaim indienen. Bijvoorbeeld als u de reis onverwacht moet annuleren of omboeken ten gevolge van één van de volgende oorzaken:

  •  Met vertraging arriveren van het schip (minimaal 24 uur)
  • Wijziging van de route van het schip
  • Overplaatsing binnen de marine
  • Het verplicht moeten volgen van een cursus
  • Intrekken van het verlof door de bevoegde instantie bij de Marine  

Partner Marineclausule
Het is eveneens mogelijk uw partner onder de dekking te laten vallen. Handig als u bijvoorbeeld in het buitenland heeft afgesproken op een bepaald tijdstip en haven. Uw partner hoeft niet werkzaam te zijn bij defensie. Ook hanteren wij een ruim partnerbegrip. Wel moet u ‘’duurzaam’’ samenwonen. 

Download hier de verzekeringskaart Doorlopende reisverzekering Defensie


--->   Ongevallenverzekering militair
Het extra risico dat u als militair loopt, zoals bij oefeningen, uitzending of grensverleggende activiteiten, is bij de meeste verzekeraars niet gedekt. De ongevallenverzekering in het Pakket Officier dekt standaard deze risico’s wel. Bij uitzending is dekking afhankelijk van het type missie. De verzekering keert uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Uitzending en buitenlandse operaties in opdracht van de VN (of hieraan gelijkgestelde organisaties) zijn gedekt. Dit geldt óók als het kabinet of de Tweede Kamer u uitzendt. Dit zonder premietoeslag

Download hier de verzekeringskaart Ongevallenverzekering Defensie


--->   Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering (ook wel WA-verzekering genoemd) is een verzekering die u beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. U bent dus verzekerd tegen schade of letsel dat u een ander toebrengt.

Download hier de verzekeringskaart Aansprakelijkheidsverzekering Defensie


--   Optioneel --> Rechtsbijstandverzekering
Een arbeidsconflicten, huurgeschil, verkeersongeval of koopovereenkomst die niet wordt nagekomen… u kunt in tal van situaties belanden waarin u juridisch advies nodig heeft. Dit kost al snel veel geld: een advocaat rekent al gauw zo’n € 180,- per uur. Conflicten worden steeds vaker in de rechtszaal opgelost. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u gratis juridische informatie inwinnen en, indien nodig, wordt u bijgestaan door een advocaat.

--   Optioneel --> Opstalverzekering
Heeft u een eigen koopwoning dan is het doorgaans verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Heeft u een appartement dan is de opstal veelal verzekerd via de vereniging van eigenaren. U kunt de opstalverzekering als optie toevoegen aan het Pakket Officier.

--   Uw partner en kinderen
Uiteraard kunnen partner en kinderen worden meeverzekerd binnen dit verzekeringspakket. Dit levert een aanzienlijk kostenvoordeel op, én een stuk gemak. Bijvoorbeeld bij de afwikkeling van een schadeclaim. 


Digitale polismap
Na het afsluiten van het Pakket Officier ontvangt u een gratis digitale polismap. Met deze polismap:

- Heeft u altijd inzage in uw verzekeringen en de polisvoorwaarden
- Kunt u schades melden
- Wijzigingen doorvoeren
- Verzekeringen aanvragen 
- Ontvangt u altijd updates betreffende uw verzekeringspakket

Uw Digitale Prinsenland polismap:

Vraag informatie of een maatwerkofferte aan

Wilt u nadere informatie, een offerte op maat of wilt u het Pakket Officier direct afsluiten? Bel met ons kantoor, 010-4552500. 
Of vul onderstaand contactformulier in, schrijf in het opmerkingenveld ''Defensieverzekering'', Wij mailen u een informatiepakket. 


Overige wijzigingen

Cookie instellingen