Defensie hypotheek

 

Als onafhankelijk advieskantoor staat gedegen advies en maatwerk op basis van toekomstmogelijkheden, carriere en werksituatie voorop.

Uw arbeidscontract bij Defensie en de consequenties van het type arbeidscontract
Wat uw mogelijkheden zijn, hangt sterk af van het type arbeidscontract dat u bij Defensie heeft; BBT, FPS of BOT. Ook met een BBT of FPS fase 1 of 2 contact kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek. Laat door ons bekijken wat uw mogelijkheden zijn, bij voorkeur voordat u een bod op een woning uitbrengt.

Toelagen
Met toelages zoals VEB, vlieger, vaar of BBE houden wij uiteraard rekening.

Let op --> Overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheid
Als medewerker bij Defensie zijn niet alle producten voor u geschikt. Een verkeerde keuze gemaakt voor overlijdensrisico- of woonlastenverzekering? Molestsituatie; U of uw nabestaande krijgt geen uitkering indien de polis niet voldoet aan de vereisten opgesteld door het Verbond van verzekeraars en het ministerie van Defensie. Helaas maken wij in de praktijk regelmatig mee dat verkeerde producten worden geadviseerd. Laat u daarom voorlichten door professionals die alles weten van de regelgeving voor Defensiepersoneel. 

Hypotheek Vlieger Defensie
Ook voor vliegers Defensie geldt dat er een aantal bijzonderheden zijn waar u rekening mee moet houden. Prinsenland Adviseurs geeft u hier graag nader advies over.


Ga naar    'Bereken uw maximale hypotheek'
Ga naar    'Overzicht alle hypotheekrentes'   
Ga naar    'Bespaar op uw hypotheek'  

Hypotheken

Cookie instellingen